Tiedoksi‎ > ‎

Laurin vanhempainyhdistys

Laurin koulun vanhempainyhdistys on koko yhtenäiskoulun yhteinen vanhempainyhdistys. Tavoite on, että toiminnassa olisi mukana kaiken ikäisten lasten ja nuorten vanhempia, isiä ja äitejä. Uskomme siihen, että vanhempien läsnäolo kouluarjessa on tärkeää: yhdessä vanhemmat voivat osallistua koulun kehittämiseen ja arkeen, tukea koulua opetus- ja kasvatustehtävässä. Toimiva yhteistyö kodin ja koulun välillä vaikuttaa mm. kouluviihtyvyyteen.

Vanhempainyhdistyksen jäseniä ovat kaikki halukkaat Laurin koulua käyvien oppilaiden huoltajat. Jäsenyys loppuu lasten kasvettua ulos Laurin koulusta. Vanhemmilta kerättävä kannatusmaksu on vapaaehtoinen ja toiminnassa mukanaolo ei sido kenenkään aikaa kohtuuttomasti. Jäseneksi voit ilmoittautua esimerkiksi laittamalla sähköpostia sihteerille.

Voit maksaa vapaaehtoisen kannatusmaksun 10 e/lukuvuosi/perhe Laurin vanhempainyhdistyksen tilille Mynämäen Osuuspankki FI47 5280 0040 0304 62. Lisää viestikenttään nuorimman koululaisesi syntymävuosi ja jäsenen koko nimi. Saaduilla tuloilla järjestämme tapahtumia ja toimintaa oppilaille ja koko perheelle.

Kannatusjäsenyyden lisäksi olet lämpimästi tervetullut tekemään. Ehdota ja ideoi, toteuta vanhempainilta, tapahtuma lapsille, laita käyntiin kerhotoimintaa tai kysy lapsilta toiveita oppituntiyhteistyöhön. Voit myös aktiivisesti vaikuttaa kouluun liittyvissä asioissa. Vanhempainyhdistystoiminta on monimuotoista lasten kasvua, oppimista ja hyvinvointia edistävää vapaaehtoistyötä, joka tuottaa iloa myös tekijöilleen. Lisää toiminnasta mm. syyskokouksessa ke 23.8.2017 klo 18 Laurin koulun ruokalassa  Tervetuloa!

Tule mukaan! Löydät itsellesi iloisen porukan ja mukavaa tekemistä. Ajankohtaista tietoa toiminnasta FB:sta nimellä Mynämäen Laurin koulun vanhempainyhdistys.

Laurin vanhempainyhdistys ry:n johtokunta 2016 - 2017: 

  • puheenjohtaja: Katja Rippstein, puh. 044 717 2648
  • varapuheenjohtaja: Hannu Nurmi
  • jäsenet: Sanna Haapsaari, Vesa Ahokas, Annukka Mäkelä, Taina Laitinen, Eija Telén, Johanna Hareja ja Tytti Poutanen
  • varajäsenet: Susanna Finnholm, Vilhelmiina Eriksson-Tolkki, Hannu Keto, Sanna Laakso ja Anne Mattila